FacebookVKontakteПідписатися на RSS

Інтелектуально-розважальне шоу «Хто зверху?» 14.02.2020

Інтелектуально-розважальне шоу «Хто зверху?» 14.02.2020

Тисячі років людство шукає відповіді на філософські питання: «Кому відведена роль головного: чоловіку чи жінці?», «Хто перший?», «Хто зверху?» Хто розумніший, спритніший, уважніший – хлопці чи дівчата – з’ясовували й учні 7 класу Пилипівської гімназії.
14 лютого у школі відбулося інтелектуально-розважальне шоу «Хто зверху?». Вибір форми заходу зумовлений популярністю серед підлітків відомого телепроекту із Сергієм Притулою.
Дівчата намагалися довести хлопцям, що такі жіночі риси, як інтуїція і солідарність, швидкість і почуття гумору – формула успіху, що доводить теорему «Дівчата – кращі!». Але ж хлопці доводили протилежне: вони «брали» своїм стратегічним мисленням, чіткістю і злагодженою командною грою. Ох і емоції вирували у залі! До останньої хвилини не спадала напруга: хто ж зверху – хлопці чи дівчата?
Конкурсно-розважальна програма складалася з 7 раундів, а оцінювало конкурсантів поважне журі ускладі директора гімназії Германа М. В, заступника директора з навчально-виховної роботи Мельничук Л. В вчителя математики Ткач Г. В.
Спочатку учасники мали завдання скласти слово. Дуже динамічна забава «Збери літери», оскільки самі літери були на учасниках, тож треба було добряче побігати, аби правильно скласти слово.
«Відгадай мелодію» - таку назву мав ІІ раунд. Це тільки у дружньому колі легко і весело підспівувати знайомі хіти. Набагато складніше, коли в залі вирують пристрасті вболівальників показати жестами назву пісні .
У наступному раунді, який називався «Жінка чи чоловік?», учні вгадували, хто найчастіше були винахідниками, лауреатами Нобелівської премії, учасниками, авторами тих чи інших художніх творів, подій, речей, хто зображений на купюрі 200 гривень, та й, зрештою, чий мозок важчий? Іноді ситуацію рятувала ерудиція, а іноді лише інтуїція.
Гра була напруженою, емоційною. Ніхто з учасників нехотів здавати позиції. Уболівальники були розділені. надві частини: хлопці і дівчата. Кожна сторона активно скандувала: «Дівчата!» та «Мужики!»
Дуже цікавим і веселим був IV раунд «зірки гімназії в ряд'' . Команді дівчат потрібно було розставити хлопців у порядку зростання за вагою, а хлопці повинні були відгадати у кого з дівчат найбільше підписників у інстаграмі.
Гра була захопливою та непередбачуваною, ніхто з учасників до останнього моменту не здавався. Зал активно підтримував конкурсантів та вболівав за своїх друзів.
Переможця визначив останній, VI раунд - «Обмін ролями» дівчатам довелось забивати цвяхи.... А от хлопцям зліпити вареники..
Вразі нічиєї все вирішувалося за допомогою '' дивоглядок''
Перемогли дівчата! Однак хлопці так завзято боролися, що не залишили нам сумнівів: вони в найкращі!

Кiлькiсть переглядiв: 361

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.